Uw vereniging kan van de partij zijn tijdens hét Rotterdamse sportfeest van het jaar. Meld kampioenen van uw club aan voor een huldiging tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond op maandag 15 december in het Nieuwe Luxor Theater. Verder kunt u vrijwilligers of uw eventuele gehandicaptenafdeling nomineren voor de titels Sportvrijwilliger en Gehandicaptensportprijs 2014. De kanshebbers in beide categorieën wonen het feest bij.

Het Rotterdamse sportjaar wordt traditioneel afgesloten met een bruisend evenement waar personen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven gezamenlijk terugblikken op de afgelopen twaalf maanden.

Tot en met zondag 23 november kunnen amateurverenigingen hier de kampioenen (maximaal 2 teams) aanmelden en hier individuele kampioenen. Kampioenen krijgen een speciale ontvangst en worden daarna in het zonnetje gezet.

Heeft uw club een vrijwilliger die het ook verdient eens flink in de schijnwerpers te staan en op een bijzondere manier te worden bedankt? Hier nomineert u een gewaardeerde kracht voor de titel Sportvrijwilliger 2014. Dat is mogelijk tot en met maandag 10 november.

Dezelfde deadline geldt bij de aanmelding van kandidaten voor Gehandicaptensportprijs 2014. Laat hier weten waarom uw G-afdeling in aanmerking komt voor de onderscheiding.

Een deskundige jury bepaalt welke 3 sportvrijwilligers en clubs met aangepast sportaanbod er genomineerd worden. Vanaf 16 november kan het publiek stemmen op de genomineerden.

Niet alleen de recreatieve sport is vertegenwoordigd tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Het hooggeëerd publiek hoort ook de namen van de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en het sporttalent van 2014.

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond. Meer informatie? Kijk hier of zoek contact met Rotterdam Sportsupport via info@rotterdamsportsupport.nl of 010-242 93 15.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fragette Jagt

verenigingsconsulent Hoek van Holland, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg
Fragette Jagt