Clubs met een jeugdafdeling krijgen tien euro per jeugdlid als ze meedoen aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport. Dit is de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Geen jeugdafdeling? Dan kan deelname ook lonen. Je maakt dan kans op één van de geldprijzen van 100 euro. Als clubs de lijst invullen, krijgt Rotterdam Sportsupport ook beter zicht op de knelpunten en behoeften van verenigingen. Het onderzoek loopt van medio mei tot eind juni.

Welke uitdagingen willen Rotterdamse sportverenigingen aangaan? En wat zijn vraagstukken waarbij veel clubs ondersteuning wensen? Het Vitaliteitsonderzoek onder verenigingen levert Rotterdam Sportsupport jaarlijks veel nuttige informatie op. Vervolgens stemt de organisatie haar ondersteuningsaanbod af op de behoeften van de clubs.

Uitnodiging

In de tweede helft van mei ontvangt het secretariaat van elke Rotterdamse sportvereniging een uitnodiging tot deelname aan het Vitaliteitsonderzoek. Door deel te nemen, draag je niet alleen bij aan betere ondersteuning door Rotterdam Sportsupport. Clubs met een jeugdafdeling kunnen ook 10 euro per jeugdlid tegemoetzien: de Bijdrage Jeugdsport. Onder de verenigingen zonder jeugdleden wordt vijf keer 100 euro verloot.

In aanmerking

Wil jouw vereniging in de komende twaalf maanden in aanmerking komen voor de Bijdrage Jeugdsport en andere subsidies en diensten van Rotterdam Sportsupport? Dat kan alleen als de club meedoet aan het Vitaliteitsonderzoek.

De algemene voorwaarden voor deelname aan het onderzoek lees je hier. Meer informatie gewenst of aanvullende vragen over de regeling? Neem dan contact op via info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Carmen Barranco

Carmen Barranco

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat / clubkadercoach