Clubs met een jeugdafdeling krijgen tien euro per jeugdlid als ze meedoen aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport. Dit is de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Geen jeugdafdeling? Dan kan deelname ook lonen. Je maakt dan kans op één van de geldprijzen van 100 euro. Als clubs de vragenlijst invullen, krijgt Rotterdam Sportsupport ook beter zicht op de knelpunten en behoeften van verenigingen. Het onderzoek loopt van eind april tot en met 12 juni.

Uitnodiging
Uiterlijk op 29 april ontvangt het secretariaat van elke Rotterdamse sportvereniging een uitnodiging tot deelname aan het Vitaliteitsonderzoek. Verenigingen zullen de uitnodiging ontvangen van Bryan Bastiaanse.

In aanmerking
Wil jouw vereniging in de komende twaalf maanden in aanmerking komen voor de Bijdrage Jeugdsport en andere subsidies en diensten van Rotterdam Sportsupport? Dat kan alleen als de club meedoet aan het Vitaliteitsonderzoek.

De algemene voorwaarden voor deelname aan het onderzoek lees je hier. Meer informatie gewenst of aanvullende vragen over de regeling? Neem dan contact op via info@rotterdamsportsupport.nl. Mocht je de uitnodiging voor het vitaliteitsonderzoek op 4 mei nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met Bryan Bastiaanse via b.bastiaanse@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker