Tijdens de 25e sportverkiezing van Rotterdam, op 16 januari in het nieuwe Luxor Theater, stond het Jeugdsportfonds centraal als goed doel. Van elke consumptie ging er € 0,50 naar het Jeugdsportfonds, daarnaast waren de aanwezigen vrij om een bijdrage te doen in de collectebus. In totaal is er € 1.000,- opgehaald. Een mooi bedrag dat er aan bijdraagt dat de contributie van een sportvereniging voor kinderen wordt betaald.

In Rotterdam zijn er namelijk zo 30.000 kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is om te kunnen sporten. Het Jeugdsportfonds Rotterdam wil ook deze kinderen de kans geven zich door sport positief te ontwikkelen. Het Jeugdsportfonds Rotterdam is er voor kinderen uit de Maasstad van 4 tot en met 17 jaar, waarvan het gezinsinkomen niet meer bedraagt dan 120% van het wettelijk geldende minimum. Het Jeugdsportfonds richt zich op deze doelgroep, zodat financiën nooit een belemmering zijn om kinderen te kunnen laten sporten.

Meer weten over het Jeugdsportfonds Rotterdam? www.jeugdsportfonds.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Wim Wisse

Wim Wisse

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde