“Ik ben Barbara van Bergen, 3-voudig paralympiër met rolstoelbasketbal en nu volledig gericht op zitskiën om me ook voor de winterspelen te kwalificeren. Ik kan me een leven zonder sport niet voorstellen. Tot het uiterste gaan, grenzen verleggen, zelfvertrouwen opbouwen; sport biedt mij zoveel!

Ik vind het belangrijk om te laten zien dat je vaak veel meer kunt dan je voor mogelijk houdt. Daarom ben ik ambassadeur van de Rotterdam Sport op Maat week. Het gaat er niet om of je paralympisch kampioen wordt, sport brengt iedereen op zijn eigen niveau blijdschap, energie en vriendschap. Te gek dat je tijdens de Sport op Maat dag diverse sporten kunt uitproberen en zo ontdekt wat bij jou past.

Kom dus langs op zondag 24 september en raak ook aangestoken met het sportvirus! Ervaar hoe leuk het is om jezelf uit te dagen en lekker te bewegen. En vergeet niet: alles is mogelijk!”

Bekijk hier het hele programma en vind meer informatie over de Sport op Maat week.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emily Valks

pedagogisch adviseur/wijkcoördinator Schoolsportvereniging
Emily Valks