Kinderen uit Rotterdam Noord en Kralingen-Crooswijk kunnen tijdens de Sportentocht in september en oktober ontdekken welke sport zij leuk vinden. Basisscholieren hebben tijdens deze week de kans om bij verschillende sportclubs mee te doen aan bijvoorbeeld judo, taekwondo, atletiek, dans, tennis en honkbal.

Elke dag verzorgen meerdere sportverenigingen in Noord en Kralingen-Crooswijk kennismakingslessen op hun eigen locatie. Aan de hand van een boekje met stempelkaart, dat via school wordt uitgedeeld, kunnen de kinderen gratis deelnemen aan deze sportactiviteiten. Deelnemers maken kans op de titel sportiefste leerling of sportiefste school en kunnen hier onder andere een gratis lidmaatschap mee winnen. De winnaars worden tijdens de prijsuitreiking bekendgemaakt.

Noord trapt af op dinsdag 13 september en de Sportentocht duurt t/m dinsdag 20 september 2016, in de sportmaand van Noord. Daarna zijn van maandag 3 oktober t/m zondag 9 oktober de kinderen uit Kralingen-Crooswijk aan de beurt.

De Sportentocht is een initiatief van de gemeente Rotterdam en Rotterdam Sportsupport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker