Vanaf februari biedt korfbalvereniging RSV Sperwers in samenwerking met Praktijk Het Carnissehuis een laagdrempelig sportaanbod voor volwassenen aan. Dit aanbod is voor oud-sporters die terug het sportveld op willen, voor mensen die nog nooit gesport hebben en voor mensen die op zoek zijn naar het sociale van een sportvereniging.

De sporters worden gescreend en begeleid door de fysiotherapeut en lifestyleadviseuze van Het Carnissehuis. Vervolgens stuurt de fysiotherapeut de sporter door naar RSV Sperwers waar de trainingen zullen zijn. De trainingen bij RSV Sperwers zijn onder leiding van Alwin Hirschfeld op het Sperwersveld aan de Carnissedreef.

Verschillende sporten

Er worden allerlei sporten beoefend, zoals slagbal, volleybal, badminton en natuurlijk korfbal. De soorten sporten die beoefend worden, zijn altijd in overleg met de groep sporters. De wens van de sporter staat hierbij centraal.

Trainingen

De trainingen zijn iedere donderdag van 19.00 tot 20.00 uur op het sportterein van RSV Sperwers. Dit is op de Carnissedreef 8, Rotterdam Charlois. Aanmelden kan bij Valérie Hirschfeld, via sportplus@sperwers.nl of 06-23179610.

RSV Sperwers

RSV Sperwers is een Sportplusvereniging in Rotterdam Charlois met gelegenheid om te korfballen, tennissen en jeu de boulen. Sinds 2011 is dit aanbod aangevuld met KombiFit trainingen – voor iedereen die in beweging wil blijven of komen – en de KangoeroeKlup – trainingen voor kinderen van 3 t/m 7 jaar, waarbij zij spelenderwijs in contact komen met korfbal en andere sporten.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker