Doe mee aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport en ontvang de Bijdrage Jeugdsport! Clubs met een jeugdafdeling krijgen automatisch tien euro per jeugdlid. Clubs zonder zo’n tak maken kans op één van de geldprijzen van 100 euro. Met deelname aan het Vitaliteitsonderzoek helpt u bovendien Rotterdam Sportsupport nog meer zicht te krijgen op behoeften van verenigingen. Het onderzoek loopt van vrijdag 3 mei tot en met vrijdag 14 juni.

Hoe beter Rotterdam Sportsupport weet welke vraagstukken en uitdagingen spelen bij verenigingen, hoe beter ze clubs van dienst kan zijn. Die informatie leidt bijvoorbeeld tot nieuwe vormen van ondersteuning. Daarom vraagt de organisatie jaarlijks aan de bijna 370 Rotterdamse clubs mee te doen aan het Vitaliteitsonderzoek. Elk verenigingssecretariaat wordt begin mei weer uitgenodigd.

Deelname wordt niet alleen op de langere duur beloond met betere ondersteuning door Rotterdam Sportsupport, maar op de korte termijn dus ook met een financiële tegemoetkoming. De 10 euro voor ieder jeugdlid is mogelijk dankzij de Bijdrage Jeugdsport.

Belangrijk: alleen verenigingen die meedoen aan het Vitaliteitsonderzoek komen in aanmerking voor de Bijdrage Jeugdsport. Daarnaast dienen clubs die in de komende twaalf maanden gebruik willen maken van de diensten en subsidies van Rotterdam Sportsupport het onderzoek in te vullen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Kim Santbulte via k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra van Zevenhuijzen

Sandra van Zevenhuijzen

teamcoördinator P&O en Financiën