Steeds meer verenigingen zijn op zoek naar manieren op seniorenleden te behouden voor de vereniging. De KNVB en Rotterdam Sportsupport zijn van mening dat de 7 tegen 7 voetbalvorm 45+ voetbal hier een belangrijke rol in kan spelen. Deze voetbalvorm wordt gespeeld in zeventallen, op een half speelveld, tegen spelers die minimaal 45 jaar oud zijn. Ook mag er onbeperkt worden gewisseld en is de buitenspelregel niet van toepassing. Een aantal voordelen van 45+ voetbal zijn dat oud-leden weer terugkomen naar de vereniging, de clubkas doet er zijn voordeel mee én vacante vrijwilligersposities kunnen mogelijk worden opgevuld door deze enthousiaste personen.

Op vrijdag 13 januari 2012 is er op initiatief van vv Zestienhoven en de KNVB een bijeenkomst voor geïnteresseerde verenigingen die meer willen weten over het 45+ voetbal en die met andere verenigingen in contact willen komen om te bespreken of een 45+ voetbalcompetitie in de regio Rotterdam tot de mogelijkheden behoort. Naast bestuursleden zijn ook andere geïnteresseerden in 45+ voetbal van harte welkom. De bijeenkomst zal in het teken staan van informatieverstrekking en -uitwisseling.

Datum: 13 januari 2012

Tijd: 19:30 – 21.00 uur

Locatie: Voetbalvereniging Zestienhoven te Rotterdam

Voor meer informatie en aanmelden: Martijn Looren de Jong/KNVB, tel.: 010-2862195 en e-mail: martijn.loorendejong@knvb.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fragette Jagt

Fragette Jagt

verenigingsconsulent Hoek van Holland, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg