Let op! De bijeenkomst van 5 november zit vol. Wegens het succes van deze bijeenkomst hebben we een extra bijeenkomst ingepland op 19 november om 19.30 uur. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst van 19 november.

Per 1 januari 2019 wordt de btw-sportvrijstelling verruimd: niet alleen verenigingen zijn vrijgesteld van btw voor het laten sporten van hun leden, ook andere organisaties zonder winstoogmerk zijn vanaf dan niet meer btw-plichtig voor het gelegenheid geven om te sporten. Dit is voor sommige organisaties voordelig, maar voor velen juist niet. Daarom wordt er ook een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen om dit btw-nadeel te compenseren. Klik hier voor het artikel dat hierover verscheen in onze nieuwsbrief van oktober.

Wil je meer informatie over de gevolgen van de btw-sportvrijstelling voor jouw vereniging of stichting? Wil je meer te weten komen over de nieuwe subsidieregeling en hoe deze te combineren is met gemeentelijke 1/3 regeling en subsidie energiebesparende maatregelen? Kom dan op 5 november naar deze bijeenkomst. Naast de experts van Rotterdam Sportsupport zullen ook Sportstroom, het Sportbedrijf Rotterdam en ambtenaren van de gemeente Rotterdam aanwezig zijn om specifieke vragen te beantwoorden.

Voor wie is deze bijeenkomst?
Alle sportverenigingen, stichtingen die sportaanbod hebben en beheerstichtingen.
Ook in het bijzonder voor verenigingen die plannen hebben om te investeren in hun accommodatie, duurzaamheidsmaatregelen willen nemen en/of voor een aanzienlijk bedrag sportmaterialen willen aanschaffen

Locatie en tijd:
De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 5 november op het kantoor van Rotterdam Sportsupport, Olympiaweg 10 te Rotterdam. Om 19.15 uur staat de koffie en thee klaar, om 19.30 uur beginnen we.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Karianne Lagendaal

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent