Sportverenigingen hebben de kans om mooi in het nieuws te komen bij een breed publiek. Heeft jouw club bijvoorbeeld een bijzondere vrijwilliger of opvallend talent? Tip dan OPEN Rotterdam, de omroep voor en door Rotterdammers op tv en online.

Het voetbalteam voor 60-plussers van vv Hillegersberg. OPEN Rotterdam maakte er een prachtige reportage over. Waarom? Omdat de zogeheten Old Stars een aansprekend voorbeeld zijn van wat Rotterdam op lokaal niveau – bij verenigingen en in de wijk – te bieden heeft. Bij OPEN Rotterdam zoeken ze altijd naar Rotterdammers die iets doen voor mede-Rotterdammers en voor Rotterdam.

Mooi verhaal
Heeft jouw club ook een mooi verhaal? Meld kort en bondig aan de redactie wát bij jullie zo interessant is voor andere Rotterdammers om kennis van te nemen. Laat bijvoorbeeld weten wat jouw club bezighoudt, inspireert en beweegt. Aarzel ook niet contact te zoeken wanneer er iets leuks, nieuws of bijzonders speelt in de wijk waarin de club is gevestigd. Mogelijk is jouw tip voor OPEN Rotterdam reden om op bezoek te komen.

De door OPEN Rotterdam verzamelde verhalen over Rotterdammers zijn te zijn via de tv (kanalen Ziggo 36 en KPN 636), de website, app (livestream), Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Video’s die Open Rotterdam eerder over de sport maakte:

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Karianne Lagendaal

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent