Van 2 tot en met 9 maart speelt het Nederlands vrouwenelftal een kwalificatietoernooi om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Twee wedstrijden daarvan spelen zij in het Spartastadion. Een mooie gelegenheid dus om met jouw vereniging de OranjeLeeuwinnen in actie te zien en te supporten op weg naar Rio!

Groepenactie
Speciaal voor sportteams heeft de KNVB een groepenactie opgezet: gaan jullie met 10 personen of meer naar de wedstrijd dan betaal je maar €6,- voor een kaartje.

Wil jij graag met een groep leden van jouw vereniging naar een wedstrijd, koop dan je kaarten via www.onsoranje.nl/ticketshop. Kies je wedstrijd, het vak en het aantal kaartjes. De korting wordt dan automatisch verrekend zodra je meer dan 10 kaarten koopt.

Wedstrijdinformatie

  • Zaterdag 5 maart 19:30 Noorwegen – Nederland in het Spartastadion
  • Woensdag 9 maart 19:30 Nederland – Zweden in het Spartastadion

Foto: KNVB/Media

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Beau de Leeuw

Beau de Leeuw

projectcoördinator Toekomstbestendige sportverenigingen