Zaterdag stonden tijdens de strijd om de Dansbokaal van de Schoolsportvereniging kleine dansers en danseressen op het podium van het Oude Luxor Theater. Tijdens een spetterende show lieten de 4 dansgroepen uit de onderbouw en 8 groepen uit de bovenbouw hun beste moves zien. De vakjury beoordeelde de dansers tussen de 5 en 12 jaar op uitstraling, choreografie, gelijkheid en x-factor. De winnaars uit de categorie choreografie – Got2Groove SSV Het Nieuwe Westen 3 – mochten ’s middag het RK Dans van Challenge010 en Make You Move openen.

Aan het eind van elk schooljaar vindt de strijd om de SSV bokalen plaats. Tijdens deze wedstrijden kunnen de kinderen laten zien wat ze in huis hebben en het afgelopen jaar hebben geleerd. De SSV Dansbokaal is de tweede in de reeks na judo. Hierna volgen ook nog: karate en basketbal(20 juni), hockey en atletiek (24 juni), zaalvoetbal (27 juni) en volleybal (1 juli).

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ineke Kalkman

Ineke Kalkman

projectleider Veilige sportverenigingen met sterke jeugdafdelingen