Wil je snel en eenvoudig de 5 meest gelezen artikelen van de maand juli bekijken? Wij hebben ze voor je op een rij gezet:

 • Welzijnswerk Delfshaven gebaat bij sport en beweging
  In Rotterdam-Delfshaven komen vele verschillende soorten problematiek voor, meer dan op de meeste andere plaatsen in het land. Welzijnsorganisatie Zowel! Delfshaven, sportverenigingen en Rotterdam Sportsupport werken mede daarom volop samen. Klik hier en lees het hele artikel.
 • ‘EK geeft vrouwenvoetbal in Rotterdam hopelijk een boost’
  Combinatiefunctionaris Suzanne Bakker aan het woord over de populariteit van meisjesvoetbal en het EK vrouwenvoetbal in Nederland. Lees hier hoe wij in Rotterdam omgaan met deze unieke kans.
 • Meld je aan voor het Sportcongres 2017!
  Rotterdam Sportsupport en Sport op Maat nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij het Rotterdamse Sportcongres op maandagavond 11 september. Laat je inspireren door de sprekers, doe ideeën op en ga in gesprek met collega-bestuurders of -trainers om ervaringen uit te wisselen! Klik hier om je aan te melden!
 • Zomervakantie: promoot de club op het plein
  Het sportseizoen mag dan zijn afgelopen, op meerdere plekken in Rotterdam kunnen kinderen in de zomervakantie meedoen met sportactiviteiten. Lees hier hoe jij deze uitgelezen kans kunt benutten.
 • Meld jouw club aan voor de Nationale Sportweek én de AH Sportactie
  Ben je op zoek naar nieuwe leden voor je sportclub, vereniging of groep of wil je je club onder de aandacht brengen van nog meer Rotterdammers? Rotterdam staat van 9 t/m 17 september een week lang in het teken van sport en bewegen tijdens de Nationale Sportweek. Lees hier meer over deze kans!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

strategisch adviseur
Kim Santbulte