Op zondag 7 juni aanstaande pakt Rotterdam uit op het Schouwburgplein. Onder de noemer 010 Moves! worden er tussen 13.00 en 17.00 uur diverse activiteiten georganiseerd. Aanleiding van deze sportmiddag zijn de vele topsportevenementen die er het gehele jaar plaatsvinden in dé Sportstad van Nederland.

Achttien sporten: van volleybal tot freerunnen, van tennis tot boksen en nog veel meer. Het Schouwburgplein is voor één dag hét sportplein van Nederland. Naast de presentatie van de vele topsportevenementen, verenigingen en talentcentra die de stad kent, wordt vooral de Rotterdammer de kans geboden zijn of haar sport te ontdekken door mee te doen aan verschillende sportclinics. Bovendien worden er spectaculaire demonstraties gegeven en maakt men kans op kaarten voor topsportevenementen.

Klik hier voor meer informatie over 010 Moves!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen