Sportplusverenigingen zijn vitale en veilige sportverenigingen die van extra betekenis zijn voor hun leden, de wijk en de stad. Deze aanpakkers met lef zijn vanuit het eigen DNA gemotiveerd om in te spelen op behoeften en nieuwe ontwikkelingen. Zij worden gezien als belangrijke partners in het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening en projecten waarbij sport, bewegen en verenigen als middel worden ingezet. Eén van de 28 Sportsplusverenigingen is vv Pernis, dat ligt onder de rook van Rotterdam.

Aan het woord in deze video is Tamara Hardenbol. “We zijn klein van opzet, maar groot in denken,” zegt de jeugdvoorzitter. “Onze Sportplusvereniging heeft een actief netwerk met als uitgangspunt dat iedereen welkom is. Dankzij de inzet onze vrijwilligers is de laatste tijd al veel gerealiseerd. Zo hebben we een nieuwe pannakooi, beachcourt, bestuurskamer en kleedkamers uit de grond gestampt.

Deze video maakt deel uit van een serie die we ter ere van het 10-jarige bestaan van Sportplus hebben gemaakt in samenwerking met Sport Film Festival Rotterdam (Jaja Film Producties).

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur
Marco van de Geer