De wereld komt de komende jaren in een enorme stroomversnelling. De wereld van de sport kan daarvan meeprofiteren, maar er liggen evenzeer bedreigingen voor de georganiseerde sport op de loer waarop we tijdig moeten anticiperen. Onder andere technologische vernieuwingen en de (sport)behoeften van nieuwe generaties zullen ervoor zorgen dat de sport en de manier waarop sportverenigingen georganiseerd zijn, de komende jaren flink verandert.

Blik op 2030
Op 12 november gaat Rotterdam Sportsupport met verenigingen in gesprek over de trends en ontwikkelingen van de toekomst, jouw club in 2030, en de ondersteuning die daarbij “op route” gewenst is. De toekomstvisie 2030, zoals Rotterdam Sportsupport deze ontwikkelde, dient als kapstok om met elkaar in te zoomen op een aantal toekomstthema’s die voor jouw club relevant zijn én de manier waarop je hier in de toekomst op in wilt zetten en op ondersteund wilt worden. De inzet en betrokkenheid van de Rotterdamse sportverenigingen is wat ons betreft van essentieel belang voor een sportieve en gezonde toekomst van de stad.

NK Boksen
Als sportliefhebbers willen we deze bijeenkomst passend afsluiten. Dus gaan we na het sparren over de toekomst gezamenlijk kijken naar topsporters in gevecht om de titel, tijdens het NK Boksen. Bij bijeenkomst vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20.

Programma
• 10:00-11:00 inloop
• 11:00-13:00 presentatie en brainstormsessie
• 13:00-14:00 lunch
• 14:00-14:45 terugkoppeling brainstorm
• 14:45-15:00 introductie NK Boksen
• 15:00 naar de wedstrijden

Een aantal verenigingen heeft voor deze bijeenkomst gericht een uitnodiging ontvangen. We hebben daarnaast nog enkele plekken beschikbaar. Wil je op 12 november ook met ons meedenken? Stuur dan voor 7 november een e-mail naar Bart de Koning via b.dekoning@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat