Dankzij de inzet van verschillende partijen, waaronder  een grote investeerder, een aantal sportverenigingen en onze combinatiefunctionarissen, kan Jeugdvakantieland deze zomer toch weer doorgaan. Het programma is een mix van sport, spel, fun en educatie.

Op het gebied van sport kunnen de deelnemers terecht bij de volgende verenigingen:  THOR doet mee met air tumbling en o.a. OZC en Nikantes zetten zich in voor korfbal. Ook staat er weer boksring, de ene week bemand door Unity’99 en in de andere week door Van ’t Hof. Voor de kinderen die liever basketballen is Divine van de partij met met clinics, spellen en wedstrijden. PAC verzorgt de atletiekonderdelen verspringen, kogelstoten en 60 meter sprint. Ook zullen Feyenoord, Sparta en Excelsior clinics verzorgen. Daarnaast kunnen kinderen meedoen aan knotshockey en tennis. Op sportgebied alleen al is er voor ieder wat wils!

Jeugdvakantieland vindt plaats van 10 t/m 21 augustus in Ahoy, elke dag a 10.00 tot 16.00 uur (behalve in het weekend). Jeugdvakantieland staat vol met leuke, spannende en spectaculaire activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kijk voor meer informatie en prijzen op www.jeugdvakantieland.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen