Doe mee aan de MAEXchange! Meld je initiatief voor 21 december 2015 aan en maak kans op 2x €500,- en 2 dinerbonnen ter waarde van €100,- van Uit Je Eigen Stad.

De MAEXchange is een landelijk online platform voor initiatieven. Meld jouw initiatief nu aan! Zo krijg je meer bekendheid. Dit helpt je bij het vinden van partners, materialen, mensen en fondsen.

Rotterdam bruist van de initiatieven. Deze zijn van onschatbare waarde voor de stad. Ze dragen er aan bij dat Rotterdammers elkaar ontmoeten en iets voor elkaar doen. De komende jaren wil de gemeente Rotterdam met partners samenwerken om deze initiatieven te versterken.

Kracht in NL heeft de MAEXchange, een landelijk initiatievenplatform, ontwikkeld om de meerwaarde van maatschappelijke initiatieven te laten zien. Al meer dan 100 Rotterdamse initiatieven staan al op de website. Ambitie is om dit te verdubbelen naar 200 initiatieven uit Rotterdam!

Meld jouw initiatief aan op www.maexchange.nl! Het is gratis en kost slechts 15 minuten van je tijd. Aanmelden doe je door een eenvoudige vragenlijst in te vullen.

Voordelen van aanmelding in de MAEXchange:

1. De MAEXchange maakt je initiatief zichtbaar
Jouw initiatief krijgt meer bekendheid. Niet alleen via de site www.maexchange.nl en social media, maar ook via www.rotterdam.nl. Ook kun je zelf persberichten op je profiel plaatsen en je doelgroep en mensen die bij jouw initiatief betrokken zijn vragen reacties achter te laten.

2. De MAEXchange helpt je bij het vinden van partners, materialen en mensen
Geef in je profiel aan wat je nodig hebt, zoals materialen, steun of vrijwilligers.

3. De MAEXchange helpt je bij het vinden van financiering/donaties/etc.
Jouw profiel op de MAEXchange (en je behoefte) komt gericht in beeld bij fondsen, bedrijven en overheden. Je bespaart je een hoop bureaucratie, we helpen je via de MAEXchange direct te matchen met financiers.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Evelien Meun-Vonk

strategisch adviseur / leidinggevende
Evelien Meun-Vonk