Bron: VU Connected

De Sportiviteit Prijs biedt sportinitiatieven uit de samenleving een podium en een financiële steun in de rug. De genomineerde initiatieven maken kans op de juryprijs van € 10.000 en een publieksprijs van € 5.000, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. De deelnemende initiatieven van afgelopen jaar hebben aangegeven dat de publiciteit rondom de nominatie hen veel heeft opgeleverd. Prijswinnaars hebben hun initiatief verder ontwikkeld en hun draagvlak vergroot zien worden.

Meld jouw initiatief aan

Ken jij of werk jij bij een goed initiatief, wat een bijdrage levert aan een sportiever klimaat in Nederland? Meld dit initiatief nu aan! Van trapveldjes tot islamitische sportverenigingen, van naschoolse opvang tot re-integratietrajecten. Sportinitiatieven, die bijdragen aan een sportiever klimaat, verdienen een steuntje in de rug. Voorwaarde: sportprojecten met een maatschappelijke doelstelling en die minimaal één jaar bestaan kunnen genomineerd worden. Meld het project aan met een korte omschrijving van het initiatief, de doelstelling, de activiteiten en waarom je vindt dat het project in aanmerking komt voor de Sportiviteit Prijs 2013. Aanmelden kan nog tot 24 april.

De jury

De genomineerd inzendingen worden door de jury beoordeeld op aanpak, bereik, doelgroep en maatschappelijk effect. Deze jury bestaat uit: Barbara Barend (sportjournalist), Peter Beek (decaan Bewegingswetenschappen VU), Marjan Olfers (universitair docent Sport en Recht VU), Cees Vervoorn (sportlector Hogeschool van Amsterdam), Michiel Verboven (managing director VriendenLoterij) en Tom Doude van Troostwijk (directeur VU Connected).

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Irene Pekaar

Irene Pekaar

contentspecialist / coördinator evenementen