Bron: Grote Clubactie

Voor verenigingen is het steeds moeilijker om financieel het hoofd boven water te houden. Teruglopende subsidies, hogere tarieven, toenemende kosten voor wet- en regelgeving, afnemende leden aantallen, teruglopende sponsorinkomsten en lagere kantine-inkomsten, het zal u als verenigingsbestuurder of lid bekend in de oren klinken. Er is echter ook een manier om de inkomsten te verhogen, Doe mee met de Grote Clubactie! Een loterij waarvan maar liefst 80% van ieder lot direct naar uw vereniging gaat.

Hoe werkt het?

De Grote Clubactie organiseert elk jaar een landelijke loterij met fantastische prijzen. Waarbij leden van uw vereniging loten verkopen à € 3,- per stuk. Daarvan gaat maar liefst 80% = € 2,40 per lot direct naar de vereniging! Dus reken maar uit: als van uw club bijvoorbeeld 100 leden elk 10 loten verkopen, dan is dat 1.000 x € 2,40 = € 2.400,- voor de clubkas! Op eigen kracht!

Met een beetje goede wil, krijgt u voldoende leden bij elkaar die voor de lotenverkoop willen zorg dragen. Daarbij zijn er legio mogelijkheden om van deze verkoop een interessante interne competitie te maken. Denk hierbij aan; de beste lotenverkoper van de club, het organiseren van een meeloopdag waarbij je met je team of in een groepje op één dag zoveel mogelijk loten gaat verkopen, wie verkoopt de meeste loten online en weet aan zijn facebookvrienden zoveel mogelijk loten te verkopen. De Grote Clubactie bied je hiervoor een speciaal online programma dat je kunt gebruiken.

Weinig tijd, maar wel op zoek naar inkomsten?

Maak dan gebruik van onze online verkoopmethode. Binnen 10 minuten zijn per e-mail alle leden, oud leden en relaties uitgenodigd om loten te kopen. De aankoop gaat via de unieke pagina van uw vereniging. Een zeer eenvoudige en snelle manier om inkomsten te verwerven. In zes stappen naar online verkoop van uw loten kijk op https://clubactie.nl/Media/Default/Downloads/Onlineverkoop.pdf .

Doe ook mee!

De Grote Clubactie maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. Via de website www.clubactie.nl vindt u alle mogelijke informatie en ondersteuning om de actie binnen uw vereniging tot een groot succes te brengen. Al ruim 7.000 verenigingen gingen u voor.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Irene Pekaar

Irene Pekaar

contentspecialist / coördinator evenementen