De eerste ronde van de Sportimpuls, het programma waarvoor sport- en beweegaanbieders financiële ondersteuning konden aanvragen voor het opzetten van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen, is afgerond. De belangstelling was enorm. Per brief hebben alle aanvragers een bericht ontvangen over hun aanvraag. Sommigen zijn blij; anderen zijn teleurgesteld. Van de 904 aanvragen zijn 170 projecten gehonoreerd. Deze lokale sport- en beweegprojecten starten vanaf september met als doel meer mensen te laten sporten en bewegen. Met deze ronde is het beschikbare budget van € 11 miljoen voor 2012 benut.

Vooraankondiging tweede subsidieronde

Gelukkig is er een nieuwe kans in 2013. Informatie over de nieuwe ronde voor 2013 en de ervaringen van de eerste ronde publiceren we dit najaar. Rotterdam Sportsupport zal de Rotterdamse verenigingen onder andere op deze website informeren zodra er meer nieuws bekend is.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Gert-Jan Lammens

Gert-Jan Lammens

directeur