Als club droom je misschien al langer van die ene investering die je helpt je club nog mooier te maken. Maar alles staat of valt met het budget dat ervoor is. Juist daarom zijn wij vanuit Rotterdam Sportsupport een samenwerking met de VriendenLoterij aangegaan. De VriendenLoterij helpt clubs en verenigingen meer inkomsten te realiseren. Soms tot wel € 7.500,- per jaar. Wil jij meer structurele inkomsten genereren voor jouw plan, project of doel? Een centrale belavond in de Kuip biedt dan de oplossing! Lees in dit artikel meer over de actie.

Centrale belavonden in de Kuip
Samen met de VriendenLoterij organiseren we 17 april en 7 mei een centrale belavond in de Kuip in het Maasgebouw. Tijdens deze twee avonden gaan clubs onderling met elkaar de sportieve strijd aan om zoveel mogelijk inkomsten te genereren. Meedoen was nog nooit zo makkelijk want je hoeft zelf geen actie meer op te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is met minimaal tien vrijwilligers naar de Kuip komen. Met deze actie roepen we de achterban van jouw club op om mee te spelen met de VriendenLoterij. Aanmelden kan via deze link.

Wat levert het op?
Van elk lot dat je verkoopt gaat de helft van de inleg rechtstreeks naar de clubkas. Per lot is de jaarlijkse opbrengst € 94,-. Spelen er 50 loten mee voor jouw club, dan heeft jouw club jaarlijks € 4.700,- meer te besteden! Dit betekent dat je als vereniging dus een duurzame nieuwe inkomstenstroom kunt realiseren.

Eenmalig €10,- per lot extra
Naast het bedrag per lot krijgen clubs die via Rotterdam Sportsupport meespelen een extra bijdrage uitgekeerd vanuit de VriendenLoterij. Verenigingen die tijdens de bel avonden meer dan 25 loten verkopen krijgen per lot eenmalig € 10,- extra. Bij 50 loten levert dit eenmalig € 500,- extra voor de clubkas op.

Samen voor een doel
Naast het genereren van inkomsten helpt het verkopen van loten bij het realiseren van draagvlak en betrokkenheid bij het doel of droom van de club. Communiceer vooraf jouw doel en als jij het belangrijk vindt zullen er echt voldoende vrijwilligers zijn die één tot twee avonden van hun tijd willen investeren om mee te bellen.

Meer informatie en tips
Wil je meer weten over de centrale belavond of van gedachte wisselen over het betrekken van leden en/of vrijwilligers? Neem gerust contact op! Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het betrekken van je achterban en het vinden van voldoende vrijwilligers. Samen maken we de centrale belavond succesvol.

Meld uw organisatie nu aan!
De centrale belavonden vinden plaats op 17 april en 7 mei. De ontvangst is beide avonden om 18:00 uur (met buffet) en de avonden duren tot 21:30 uur. We hebben slechts een gelimiteerd aantal plekken in de Kuip. Meld je dus nu aan en zorg dat je erbij bent. Aanmelden kan via deze link. Voor vragen kun je contact opnemen met Danny Rijnhout door te bellen naar 06-48368200 of te mailen naar d.rijnhout@rotterdamsportsupport.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie
Laura van Velzen