Heb jij een beperking en wil je meer weer weten over sporten en bewegen in Rotterdam? Of ben je al actief en heb je gewoon zin in een dagje uit? Kom dan op zaterdag 12 september naar de Rotterdam Sport op Maat dag. Op Sportplaza Zuiderpark maak je kennis met vele verenigingen en organisaties waar je kunt sporten of bewegen. De Rotterdam Sport op Maat dag is leuk, nuttig en feestelijk tegelijk. Hier kom je al helemaal in de stemming:

 

 

Het ene moment een sport beoefenen. Het andere moment gezellig met vrienden en familieleden meedeinen op feestelijke muziek. En het volgende ogenblik informatie inwinnen over welke beweegactiviteit bij je past of over een mogelijke tegemoetkoming in de kosten voor sporters met een beperking.

De Rotterdam Sport op Maat dag is een uniek evenement. Vorig jaar waren er 1500 bezoekers. Maar liefst 35 clubs, die samen 25 sporten vertegenwoordigden, presenteerden zich. De bezoekers waren niet alleen mensen met een beperking, maar ook familieleden, vrienden, begeleiders en anderen.

Fijn groepsuitje
Hun gemeenschappelijke uitgangspunt? Meer te weten komen over bewegen met een beperking. Maar natuurlijk óók samen een fijne tijd beleven. De Rotterdam Sport op Maat dag is bijvoorbeeld een leuk groepsuitje voor mensen met een beperking die wonen in een zorginstelling of bij elkaar in de klas zitten.

Hulp nodig?
Ben je professional of vrijwilliger aan een instelling verbonden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je hulp nodig bij het groepsuitje? Neem dan contact op met Fieke de Goede. Je bereikt de coördinator van Rotterdam Sport op Maat via 010 242 93 15 of info@rotterdamsportopmaat.nl.

Maak promotie
Hoe meer personen de Rotterdam Sport op Maat dag onder de aandacht brengen, hoe meer  mensen met een beperking uit Rotterdam en omliggende gemeenten straks hun voordeel kunnen doen. Help daarom mee door bijvoorbeeld flyers en posters te verspreiden zodra deze beschikbaar zijn. Wil je een rol spelen bij de promotie van de dag binnen jouw school of zorginstelling? Zoek ook dan contact met Fieke de Goede.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Karianne Lagendaal

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent