Feyenoord gaat op vrijdag 12 april in Overschie van start met Feyenoord Talenttraining in de Wijk. Via trainingen die vijf weken lang op vrijdag worden gegeven, krijgen in totaal zestien kinderen de kans om onder leiding van Feyenoord op hun eigen veldje in de wijk te trainen. De kinderen die mogen deelnemen aan de trainingen zijn geselecteerd binnen verschillende activiteiten die Feyenoord en Sportplusvereniging HWD Overschie samen met de combinatiefunctionaris voetbal de afgelopen periode in de wijk hebben georganiseerd.

Deze trainingen staan onder leiding van oud-Feyenoorder Ulrich van Gobbel. Feyenoord Talenttraining in de Wijk is onderdeel van het project Scoren in Noord en zal deze maand ook nog van start gaan binnen Scoren op Zuid. Al deze kinderen hebben inmiddels een contractje mee naar huis gekregen, waarin staat dat ze beloven dat ze aan alle vijf de talenttrainingen deel zullen nemen, hun best doen en zullen samenwerken met de andere kinderen.

HWD Overschie geeft daarnaast elke vrijdagmiddag om 15:30 uur voetbaltrainingen aan jongeren van 10 t/m 15 jaar op het Daan Blij talentenveld. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle jongeren in de wijk. Ga voor meer informatie over de activiteiten naar www.vvhwd.nl/sportplus.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker