Verenigingen worden dit jaar weer geconfronteerd met naheffingen op afvalreinigingsrecht. U kunt dat voorkomen via een overeenkomst met een particuliere afvalverwerker. Vooraf bepaalt zo’n bedrijf via een scan van uw vereniging hoeveel afval u inzamelt en wat daarvan de kosten zijn. Zo weet de club van tevoren precies wat het kost om afval te laten ophalen en is er geen naheffing nodig.

Interesse in samenwerking met een afvalverwerker? Uw vereniging kan zich aanmelden bij Rotterdam Sportsupport, dat voor Rotterdamse verenigingen op zoek gaat naar de afvalverwerker met het beste aanbod. Meer informatie? Aanmelden voor een vrijblijvende scan? Stuur een mail naar Mark Lensselink van Rotterdam Sportsupport: m.lensselink@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Stephan Vos

Stephan Vos

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat