Elke Rotterdamse sportvereniging heeft de kans 2.500 euro te winnen en zich tijdens een tv-uitzending op RTV Rijnmond van haar mooiste zijde te tonen. Dat bedrag en die publiciteit zijn de beloning voor de winnaar van Ons Kluppie 2013. Inschrijven is hier mogelijk tot vrijdag 1 maart. De verkiezing van ‘leukste club van Rotterdam’, een mooie traditie van RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport, kent haar ontknoping op zaterdag 25 mei.

Waarom is uw vereniging zo bijzonder? Wat hebben jullie allemaal te bieden? Wie bieden jullie wekelijks plezier? Kortom, waarom verdienen jullie het predicaat Ons Kluppie 2013 en het bijbehorende geldbedrag en de brede media-aandacht? Overtuig een deskundige jury met een wervende aanmelding.

De jury selecteert tien kandidaten die een prachtig podium krijgen om zich ook te presenteren aan een breed publiek. Over alle verenigingen wordt een radioreportage uitgezonden op Radio Rijnmond. Die kan mede de keuze van jury en publiek bepalen.

In dit jubileumjaar van Rotterdam Sportsupport wordt extra uitgepakt met Ons Kluppie. Zo vallen alle tien de genomineerde verenigingen in de prijzen. Zij beleven een extra feestelijke finale, ditmaal bij RKC WION, de winnaar van Ons Kluppie 2012. Daarvoor worden ook alle voormalige winnaars uitgenodigd. Bovendien zullen enkele oud-winnaars in een tv-reportage op RTV Rijnmond worden uitgelicht.

Of u als genomineerde vereniging nu wel of niet Ons Kluppie 2013 wordt, met de radio-uitzending en andere media-aandacht vergroot u in elk geval de aantrekkingskracht van uw vereniging.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Karianne Lagendaal

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent