De tien genomineerde sportverenigingen voor Ons Kluppie 2013 zijn bekend. De aankomende weken maken deze tien clubs een radioreportage over hun club. De vereniging die zich als beste presenteert wint de hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

De volgende tien verenigingen zijn genomineerd:

Rotterdamse Reddingsbrigade (zwemmen)

Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis)

Stichting Plons (zeilen- met beperking)

Portland Poema’s (honkbal)

Budo Ryu Rotterdam (judo)

RVV A.G.E. (voetbal)

RWC Ahoy (wielrennen & handbiken)

CKV N.I.O. (korfbal)

Rotterdam Jaguars (lacrosse)

Rotterdam Deathrow Honeys (roller derby)

Radio reportage

In de aankomende weken bezoekt Radio Rijnmond de tien genomineerde clubs. Samen met reporter (en ex-topjudoka) Deborah Gravenstijn maken de verenigingen een live sfeerreportage, die op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur in Radio Rijnmond Sport wordt uitgezonden.

Online stemmen

Direct bij de start van Ons Kluppie 2013 (op zaterdag 16 maart) kan er gestemd worden op de website van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2013 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De eerste radioreportage is zaterdag 16 maart te beluisteren op Radio Rijnmond.

Extra feestelijk

In het 10-jarige jubileumjaar van Rotterdam Sportsupport wordt extra uitgepakt met Ons Kluppie. Zo vallen alle tien de genomineerde verenigingen in de prijzen. Zij beleven een extra feestelijke finale, waarvoor ook alle voormalige winnaars worden uitgenodigd. Bovendien zullen enkele oud-winnaars in een tv-reportage op RTV Rijnmond worden uitgelicht.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie