Ieder Rotterdams kind uit een minder draagkrachtig gezin krijgt de kans via het Jeugdsportfonds Rotterdam toch lid te worden van een sportvereniging. Een intermediair dient de aanvraag in. Hij of zij is bijvoorbeeld een leerkracht, hulpverlener, maatschappelijk werker, huisarts of gezinsvoogd. Wilt u ook graag jongens en meisjes helpen deel te kunnen nemen aan een georganiseerde sport? Bekijk hier hoe u intermediair wordt. 

Kent u kinderen die graag lid willen worden van een sportvereniging? Zijn hun ouders niet in staat het lidmaatschap te betalen? U kunt ervoor zorgen dat deze jongens en meisjes toch de mogelijkheid krijgen mee te doen bij een club. Als intermediair dient u een aanvraag in bij het Jeugdsportfonds. Wie professioneel te maken heeft met kinderen, is in de gelegenheid om intermediair te worden.

Wanneer een aanvraag kan worden ingediend bij Jeugdsportfonds Rotterdam? Als een kind vier tot en met zeventien jaar oud is, in Rotterdam woont en uit een gezin komt met een inkomen van maximaal 120% van het minimuminkomen (1477,80 euro per maand). Hier vindt u meer informatie.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat
Frank Vermeulen