Middels de Terugblik 2010 wil Rotterdam Sportsupport op een geheel vernieuwde manier een beeld geven van onze activiteiten in 2010.

Net als in voorgaande edities van het jaarverslag kan men in de Terugblik 2010 lezen waaraan Rotterdam Sportsupport  in het afgelopen jaar heeft gewerkt. In dit document echter voor het eerst aan de hand van voorbeelden en interviews uit de praktijk, zodat we nog concreter en aansprekender kunnen zijn.

Zo valt te lezen dat we in 2010 naast de traditionele taken, het vitaliseren van sportverenigingen en bijdragen aan een verhoging van de sportparticipatie, nadrukkelijk hebben gewerkt aan het inzetten en ontwikkelen van sport als maatschappelijk middel.

Deze drie bovengenoemde kerntaken van Rotterdam Sportsupport hebben tevens een stevige plaats gekregen in het Rotterdamse Uitvoeringsprogramma Sport 2011-2014. Met dit ambitieuze programma laat het college ook in tijden van bezuinigingen zien voor sport te kiezen. Vol enthousiasme en energie pakken wij onze deelverantwoordelijkheid op om van Rotterdam een nóg mooiere sportstad te maken.

Maar terwijl we verder gaan met alle taken die in 2011 op ons bord liggen, blikken we nog één keer terug op, onder andere, ons werk bij en met de sportverenigingen, de blijvende groei van de schoolsportverenigingen en het Jeugdsportfonds Rotterdam en onze eerste stappen binnen ‘Sportplus’.

Download hier de Terugblik 2010.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janny van Bergeijk

Janny van Bergeijk

verenigingsconsulent Leden