IJVV De Zwervers is Ons Kluppie 2015! De voetbalvereniging won daarmee een bedrag van 2.500 euro en een tv-uitzending op RTV Rijnmond. De prijsuitreiking was op zaterdag 23 mei bij de vorige winnaar: Beach Club Rotterdam. Budovereniging Unity99 en Omnisportvereniging De Pont eindigden als nummer twee en drie in de race om de titel van het leukste kluppie van Rotterdam. Beide kregen 250 euro.

Tien Rotterdamse sportverenigingen dongen in de afgelopen maanden mee naar de status van ‘Ons Kluppie 2015’. Zowel een deskundige jury als het publiek, dat digitaal kon stemmen, bepaalde wie aan het langste eind trok. IJVV De Zwervers uit IJsselmonde overtuigde onder meer met haar aangename, typisch Rotterdamse sfeer, de passievolle vrijwilligers en de sociale waarde van de club.

Juryvoorzitter Deborah Gravenstijn “IJVV De Zwervers is een club met vele trouwe leden en een grote groep vrijwilligers die zich al jarenlang met hart en ziel inzetten. Een vereniging met geweldige tradities, waar het voelt als thuis en waar ruimte is voor iedereen.”

IJVV De Zwervers zal de geldprijs van 2.500 euro besteden aan de jeugdafdeling en het onderhoud van het voetbalcomplex.

Alle video-impressies
De kandidaten presenteerden zich in het voorjaar alle tijdens een eigen radioreportage op RTV Rijnmond. De regionale zender verzorgde ook een video-impressie van elke kandidaat. Die zijn hier te zien. Behalve naar de nummers één, twee en drie kan je kijken naar A.R.S.R. Skadi Rotterdam (roeien), TransvaliaZW (voetbal), In Mu Kwan (hapkido), Van ‘t Hof (boksen), Volley Zuid (volleybal), RHV Snelwiek (handbal) en T.V. Ommoord (tennis).

Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond organiseerden de jaarlijkse verkiezing van Ons Kluppie alweer voor de twaalfde keer.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

secretaresse
Yasemin Cansoy