IJVV De Zwervers is de winnaar van de verkiezing Ons Kluppie 2015. De voetbalclub uit IJsselmonde mag zich een jaar lang Rotterdams leukste ‘kluppie’ noemen en wint een door Rotterdam Sportsupport beschikbaar gestelde cheque van 2.500 euro en een tv-reportage van RTV Rijnmond.

Juryvoorzitter Deborah Gravenstijn las uit het juryrapport voor: “IJVV De Zwervers is een club met vele trouwe leden en een grote groep vrijwilligers die zich al jarenlang met hart en ziel inzetten. Een vereniging met geweldige tradities, waar het voelt als thuis en waar ruimte is voor iedereen.” De voetbalclub uit IJsselmonde overtuigde het publiek en de jury onder meer met haar aangename, typisch Rotterdamse sfeer, de passievolle vrijwilligers en de sociale waarde van de club.

 

“IJVV De Zwervers is een club met vele trouwe leden en een grote groep vrijwilligers die zich al jarenlang met hart en ziel inzetten.”

De geldprijs van 2.500 euro gaat de vereniging besteden aan de jeugdafdeling en het onderhoud van het voetbalcomplex. IJVV De Zwervers volgt Beach Club Rotterdam op, dat in 2014 de titel greep en zaterdag nog beachvolleybalclinics verzorgde bij de finale-uitzending op het strand in Nesselande. De tweede en derde plaats van Ons Kluppie 2015 gingen naar Budovereniging Unity99 en Omnisportvereniging De Pont.

Ons Kluppie is een jaarlijks initiatief van RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport. Voor de editie van 2015 waren ook A.R.S.R. Skadi, In Mu Kwan, RHV Snelwiek, Transvalia/ZW, TV Ommoord, Van ’t Hof en Volley Zuid genomineerd.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marita Verkaik

Marita Verkaik

manager / plaatsvervangend directeur