Het is weer zover! De inschrijving voor de jaarlijkse, spraakmakende verkiezing Ons Kluppie is geopend. Doe als vereniging uw voordeel met deze fijne traditie van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond. ‘De leukste club van Rotterdam’ ontvangt een cheque ter waarde van 2.500 euro en komt bovendien op een prachtige manier in de schijnwerpers te staan.

Hoe doet u mee? Uw club heeft tot donderdag 16 februari de mogelijkheid zich aan te melden via deze website. Maak aan de jury duidelijk waarom juist uw vereniging Ons Kluppie van 2012 moet worden. Wat hebben jullie allemaal in je mars? Welke functie hebben jullie en welke doelgroepen maken jullie gelukkig? De tien meest overtuigende aanmeldingen zijn goed voor een nominatie.

Alle uitgekozen verenigingen krijgen een podium bij Radio Rijnmond. Vanaf zaterdag 3 maart wordt tien weekeinden lang telkens een kandidaat belicht met een reportage. De interviews bij de club worden afgenomen door een reporter van RTV Rijnmond.

Na de laatste uitzending kan iedereen via de website van Rotterdam Sportsupport stemmen op de vereniging die volgens hem Ons Kluppie 2012 moet worden. Een deskundige jury beslist ook mee. De winnende vereniging incasseert niet alleen 2.500 euro, maar krijgt ook een tv- reportage over de club bij RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat