Challenge010-projectcoördinator Jamal El Ghannouti is met 121 interlands recordinternational van het Nederlands zaalvoetbalteam geworden. Dit deed hij in de 4-2 gewonnen wedstrijd tegen Montenegro op de Futsal Week Autumn Cup in Kroatië.

Jamal ging Samir Makhoukhi voorbij, die met 120 interlands de titel van recordhouder verdedigde. Momenteel komt Jamal uit voor ZVV ’t Knooppunt uit Amsterdam op het hoogste zaalvoetbalniveau van Nederland. “Ik ben enorm vereerd met deze prijs. Ik wil mijn familie, teamgenoten, stafleden, de KNVB en mijn collega’s van Rotterdam Sportsupport bedanken voor alle steun en hun bijdrage die hebben geleid tot het behalen van deze mooie mijlpaal” aldus de geboren Rotterdammer.

Als Challenge010-projectcoördinator is Jamal verantwoordelijk voor het gebied Rotterdam-Zuid. Hij coördineert samen met alle participerende partijen de gehele organisatie van Challenge010. Het project stimuleert middelbare scholieren om structureel te bewegen door middel van een scholencompetitie.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ron Stieding

Ron Stieding

verenigingsconsulent Organisatie en Vrijwilligers