De gemeente Rotterdam introduceert het Jeugd-tegoed voor schoolgaande kinderen van ouders met een beperkt budget. Dit tegoed van €250,- per kind wordt per 1 september 2015 automatisch gestort op de Rotterdampas van het kind.

Het Jeugd-tegoed is bedoeld voor (sport)kleding, schoolspullen en het openbaar vervoer. Het Jeugd-tegoed is te besteden bij geselecteerde winkels of bedrijven in Rotterdam. Voor sportkleding en -materialen is DAKA de geselecteerde winkel.

Vergoeding van de contributie voor sport of kunstlessen gaat nog steeds via het Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Rotterdam. Intermediairs kunnen hun aanvragen voor sport of cultuur indienen via www.allekinderendoenmee.nl.

Voor meer informatie en om de geselecteerde winkels te bekijken: www.jeugdtegoed.nl.

Update 6 oktober 2015: Het is niet meer mogelijk reacties te plaatsen onder dit bericht. Wanneer je vragen hebt over het Jeugd-tegoed kun je contact opnemen met de Gemeente Rotterdam. Bezoek de website of bel naar 14010.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging
Salima Bouhtala