Het secretariaat van jouw vereniging heeft op 29 mei een uitnodiging ontvangen voor deelname aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport. Grijp deze kans. Clubs met een jeugdafdeling krijgen als beloning tien euro per jeugdlid: de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Onder verenigingen zonder jeugdafdeling worden geldprijzen van 100 euro verloot. Het is tot en met 3 juli mogelijk het onderzoek in te vullen.

Help Rotterdam Sportsupport zijn toekomstige diensten voor verenigingen te verbeteren. Ontvang tegelijkertijd een bijdrage om de jeugdafdeling te versterken. Dat is mogelijk met deelname aan het Vitaliteitsonderzoek.

Het jaarlijkse Vitaliteitsonderzoek onder verenigingen helpt Rotterdam Sportsupport ondersteuningsbehoeften van clubs in kaart te brengen. Vervolgens kunnen wij ons aanbod voor clubs verder verbeteren.

In aanmerking
Wil jouw vereniging in de komende twaalf maanden in aanmerking komen voor de Bijdrage Jeugdsport en andere subsidies en diensten van Rotterdam Sportsupport? Dat kan alleen als de club meedoet aan het Vitaliteitsonderzoek.

Neem voor meer informatie contact op met Bryan Bastiaanse via info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fieke de Goede

Fieke de Goede

interim projectleider Rotterdam Sport op Maat