Het Jeugdsportfonds Rotterdam is in het weekeinde van zaterdag 9 en zondag 10 april het officiële goede doel van de NN Marathon Rotterdam. In deze stad groeien nog veel kinderen op in armoede, kinderen van wie het leven soms letterlijk stilstaat.

Rotterdam Sportsupport komt daarom in actie voor het Jeugdsportfonds Rotterdam en zoekt sportbestuurders, -vrijwilligers, schoolmedewerkers en kinderen die met ons optrekken. Onze collega’s Mark Tissink en Danny Rijnhout zullen de hele marathon lopen en zoveel mogelijk geld inzamelen om kinderen te kunnen laten sporten. Andere collega’s komen in actie door de businessrun of mini-marathon te lopen.

Volg hen via elkestap.nl of maak hier zelf jouw actie aan en loop mee! Wij zoeken lopers die met hun kilometers een kind gelukkig willen maken. Voor nog geen 6 euro per kilometer kun je een kind al een jaar lang laten sporten.

Ook niet-lopers kunnen helpen
Wil je op een andere manier geld ophalen voor het Jeugdsportfonds? Maak op de actiepagina een actie aan en maak het verschil.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging