Woon jij in Rotterdam en heb je een VGZ Rotterdampakket? Dan kun je je preventiebudget gebruiken om deel te nemen aan het VGZ- kennismakingspakket. Met dit kennismakingspakket kun je minimaal 16 weken meedoen aan een laagdrempelige beweegactiviteit in Rotterdam.

Laagdrempelige beweegactiviteiten voor iedereen
In Rotterdam vind je meerdere verenigingen en organisaties waar je leuke en gezellige groepslessen kunt volgen op je eigen niveau. Op Beweegcoach.nl ontdek je het aanbod van deze laagdrempelige beweegactiviteiten. De groepslessen worden met enthousiasme begeleid en zijn toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.
Op Beweegcoach.nl zie je welke beweegactiviteiten er bij jou in de buurt zijn. Heb je vragen of wil je advies over het meest geschikte beweegaanbod voor jou? Bonny en Miranda van het Servicepunt staan voor je klaar. Bel naar 085-1120299 of stuur een mail naar info@beweegcoach.nl.

Twee vrouwen dansen en sporten samen met veel plezier

VGZ Rotterdampakket met preventiebudget
Verzekeringsmaatschappij VGZ kent twee speciale Rotterdampakket verzekeringen : VGZ Rotterdampakket en VGZ Rotterdampakket Compact. Deze verzekeringen hebben een preventiebudget. Het preventiebudget kun je gebruiken voor cursussen en lessen waarmee je aan je gezondheid werkt. Het preventiebudget van het VGZ Rotterdampakket bedraagt € 400 en van het VGZ Rotterdampakket Compact € 200. Rotterdammers met deze verzekeringen kiezen zelf hoe ze het preventiebudget inzetten om aan hun gezondheid te werken. Een van de dingen die je met het preventiebudget kunt doen, is deelnemen aan het VGZ- kennismakingspakket.

VGZ-kennismakingspakket
Met het VGZ-kennismakingspakket kun je minimaal 16 weken lang, 1 keer per week, gratis aan een laagdrempelige beweegactiviteit bij een sportvereniging deelnemen. Hoeveel lessen je precies mag volgen binnen het VGZ-kennismakingspakket verschilt per activiteit. Wil je weten hoeveel het er zijn voor de door jou gekozen activiteit? Neem dan contact op met het Servicepunt via 085-1120299 of info@beweegcoach.nl.
Twijfel je nog of een beweegactiviteit goed bij je past? Geen probleem. Je mag altijd een keer vrijblijvend deelnemen aan een beweegactiviteit. Pas daarna gaat het VGZ-kennismakingspakket in. Na de periode van 16 weken zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven deelnemen aan de beweegactiviteit zodat je lekker kunt blijven bewegen.
De kosten van het VGZ-kennismakingspakket zijn € 200. Dit bedrag wordt uit het preventiebudget vergoed.

Hoe werkt het?
Het Servicepunt van Beweegcoach.nl helpt je met de financiën rondom de beweegactiviteit en met de aanvraag van het preventiebudget bij VGZ. Jij hoeft alleen het aanmeldformulier in te vullen, het Servicepunt doet de rest. Check wel even of je nog ruimte hebt binnen jouw preventiebudget, anders ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling.
Vraag het aanmeldformulier aan via 085-1120299 of stuur een mail naar info@beweegcoach.nl.

Op de voorgrond liggen twee sportballen en op de achtergrond zie je vrouwen sporten bij een sportvereniging

Bonny Klaassen

projectcoördinator Beweegcoach
Bonny Klaassen

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Daan Baecke

verenigingsconsulent Noord en Kralingen-Crooswijk
Daan Baecke