Spring- en turnvereniging VIB vertelde RTV Rijnmond tijdens een drukbezochte familiedag, waarbij de ouders mee konden turnen, waarom zij opgaan voor de felbegeerde titel Ons Kluppie 2017. 

De club, die een kleine twee jaar bestaat, doet veel aan recreatie, maar wil zich ook op sportief gebied meer ontwikkelen. Bij Vol In Beweging Rotterdam trainen zowel diverse springteams als wedstrijdturners. Maar ook wordt er volop recreatief geturnd.

“We bieden de leden veel plezier en gezelligheid en willen daarnaast alles uit de sporters halen wat erin zit.”, aldus hoofdtrainer Iris Vrijenhoek.

En welke bestemming heeft VIB, mocht de club er 21 mei de hoofdprijs winnen? Zowel Iris als haar collega  antwoorden enthousiast in koor. “Op dit moment maken we gebruik van basisschooltoestellen die door de gemeente beschikbaar zijn gesteld. Als we winnen gaan we heel graag nieuwe toestellen aanschaffen”.

Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hier.

Foto-album
Foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij vereniging VIB Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2017 zijn: Schaatsvereniging Rotterdam (schaatsen, inline-skaten), Les Francophiles (jeu de boules), Schaakvereniging IJsselmonde (schaken), Victoria Squash (squash, met speciale aandacht voor de jeugd), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis), ASV Indus ’67 (handbal), Zwemmen Rotterdam-Zuid (snorkelen, diploma- en wedstrijdzwemmen), CS010 (wielrennen), VIB Rotterdam (turnen, springen) en Deuce Again (tennis).

Van 11 maart tot en met 14 mei kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2017 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Lennert van Driel

Lennert van Driel

contentspecialist