Afgelopen weekend trapte R.V.V. V.O.B (Rotterdamse Voetbal Vereniging Voetbal OpBouw) Ons Kluppie 2016 af. Is deze vereniging de leukste van Rotterdam? Beluister de radioreportage en bekijk de videoreportage en foto’s en oordeel zelf.

Vanaf afgelopen weekend presenteren tien Rotterdamse sportverenigingen zich op Radio Rijnmond in de race om de titel ‘Ons Kluppie 2016’. De club die zich als beste presenteert wint de hoofdprijs: 2.500 euro. Samen met een reporter maken de verenigingen een live reportage, die op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur in Radio Rijnmond Sport wordt uitgezonden.

R.V.V. V.O.B beet dinsdag het spits af. De voetbalvereniging, die is opgericht op 12 juni 1949, is een van de kleinste clubs van Rotterdam, maar erg gezellig. Het sportcomplex waar de voetbalvereniging R.V.V. V.O.B  traint ligt gelegen aan de Zuiderlaan te Overschie. Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hieronder:

 

Videoreportage Ons Kluppie R.V.V. V.O.B

 

Radioreportage Ons Kluppie R.V.V. V.O.B

 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker