Victoria Squash is het tweede ‘Kluppie’ waar RTV Rijnmond op bezoek ging. Is de squashvereniging de leukste club van Rotterdam? De keus is aan jou.

Victoria Squash is een vereniging waar top- en breedtesport hand in hand gaan. Van de teams in de eredivisie, tot de jongste kinderen, allemaal hebben ze hun plek bij deze Rotterdamse club. “Victoria Squash is een club waar we echt heel erg veel van Squash houden” aldus Voorzitster Mei Haeghton.

De vereniging draait op vele vrijwilligers die dagelijks bezig zijn het squashaanbod voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken. Mocht Victoria Squash de hoofdprijs winnen dit jaar dan is er al een duidelijke bestemming voor het geld:  De jeugdopleiding. “We hebben een talentenfonds opgericht waarbij we jeugd extra willen stimuleren en helpen om op internationaal vlak en grote toernooien de squashsport te kunnen vertegenwoordigen. Vanwege gebrek aan subsidies is het juist zo fijn dat zoiets als ‘Ons Kluppie’ er is waarmee je net iets extra’s kunt doen”.  Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hier.

Foto-album
Foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij Squashvereniging Victoria Squash vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2017 zijn: Schaatsvereniging Rotterdam (schaatsen, inline-skaten), Les Francophiles (jeu de boules), Schaakvereniging IJsselmonde (schaken), Victoria Squash (squash, met speciale aandacht voor de jeugd), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis), ASV Indus ’67 (handbal), Zwemmen Rotterdam-Zuid (snorkelen, diploma- en wedstrijdzwemmen), CS010 (wielrennen), VIB Rotterdam (turnen, springen) en Deuce Again (tennis).

Vanaf 11 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2017 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Beluister hier het radiofragment van tafeltennisvereniging Boomgaardshoek.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bryan Bastiaanse

Bryan Bastiaanse

coördinator monitoring en verantwoording projecten