Is Atomium ’61 Rotterdams leukste kluppie? De handbalvereniging die ook tal van andere sportactiviteiten aanbiedt, presenteerde zich dit weekend op RTV Rijnmond. Beluister en bekijk het resultaat.

Sportplusvereniging Atomium ’61 is na V.O.B. en Abdel-kwan de derde club die zich van haar beste kant laat zien in de Ons Kluppie-reeks van 2016.

Bij de club uit Feijenoord wordt zowel zaal- als veldhandbal gespeeld. In seizoen 2013-2014 startte Atomium ‘61 met een G-handbalteam voor jongens en meiden met een verstandelijke beperking of een stoornis zoals autisme. Voor het aanbod in G-sporten ontving de vereniging in 2015 de Gehandicaptensportprijs.

Ook kun je bij de veelzijdige club terecht voor onder meer jeu de boules, koersbal, nordic walking, tennis, senoirensport, outdoorfitness en KombiFit. ‘Er zijn voor anderen’en ‘Niets moet en veel kan en mag’ zijn motto’s die van toepassing zijn op de activiteiten die Atomium ’61 organiseert.

Is deze vereniging de leukste van Rotterdam? Beluister en bekijk hieronder hoe Atomium ’61  zich presenteerde en oordeel zelf!

 

Videoreportage Ons Kluppie Atomium ’61

 

Radioreportage Ons Kluppie Atomium ’61

 

Foto-album
Fraaie foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij Atomium ’61 vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

Marcella Somers

officemanager