Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek is het derde ‘Kluppie’ op rij waar RTV Rijnmond bij op bezoek ging. ook dit jaar weer op zoek naar de allerleukste club van Rotterdam. Wil jij weten of de tafeltennisvereniging de leukste club van Rotterdam is? Lees dan verder!

Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek uit Hoogvliet is een kleine club, met een groep jeugdige en volwassen leden. Veel van die leden lopen al jarenlang rond bij de enige tafeltennisclub van Hoogvliet, waar jeugdig (of ouder) talent zeer welkom is.
Voorzitter Willem van Hoorn noemt Boomgaardshoek vooral een hechte en gezellig vereniging, waar ook competitie wordt bedreven maar waar de jeugd voorop staat. ‘We moeten het echt met elkaar doen en dat enthousiasme maakt dat mensen terugkomen.’ zegt Peter Francken (secretaris).

Bij het winnen van de titel Ons Kluppie 2017 is er al een duidelijke bestemming voor het geldbedrag. ‘Wij geven op maandagmiddag tafeltennis clinics aan de school de Notenkraker en kwamen afgelopen week een aantal batjes tekort. Het zou leuk zijn als wat nieuwe batjes zouden kunnen kopen voor de kinderen.’ Aldus voorzitter van Hoorn. Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hier.

Foto-album
Foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij tafeltennisvereniging Boomgaardshoek vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2017 zijn: Schaatsvereniging Rotterdam (schaatsen, inline-skaten), Les Francophiles (jeu de boules), Schaakvereniging IJsselmonde (schaken), Victoria Squash (squash, met speciale aandacht voor de jeugd), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis), ASV Indus ’67 (handbal), Zwemmen Rotterdam-Zuid (snorkelen, diploma- en wedstrijdzwemmen), CS010 (wielrennen), VIB Rotterdam (turnen, springen) en Deuce Again (tennis).

Vanaf 11 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2017 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Beluister hier het radiofragment van tafeltennisvereniging Boomgaardshoek.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker