In aflevering vier van Ons Kluppie 2016 staat Erasmus Basketbal Vereniging Baros centraal. Is deze vereniging de leukste van Rotterdam? Beluister en bekijk hieronder hoe de basketbalclub zich presenteerde en oordeel zelf!

Op 14 feburari 1968 is Erasmus Basketbal Vereniging Baros opgericht door een groep studenten die graag basketbalden. Momenteel telt de basketbalvereniging rond de 90 leden.

Erasmus Basketbal Vereniging Baros is een ambitieuze basketbalvereniging waar studenten en young professionals op verschillende niveaus kunnen basketballen. Er zijn momenteel vier herenteams en vier vrouwenteams die op verschillende niveaus actief basketballen. Na de training is de sfeer aangenaam en is er de mogelijkheid om een drankje aan de bar te doen.

 

Videoreportage Ons Kluppie Erasmus Basketbal Vereniging Baros

 

Radioreportage Ons Kluppie Erasmus Basketbal Vereniging Baros

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur