De tijd vliegt en we zijn al beland bij aflevering vijf van Ons Kluppie 2016. In deze aflevering mag Budo Ryu Rotterdam zich presenteren met hun vechtkunsten. Vind jij Budo Ryu Rotterdam de leukste sportvereniging van Rotterdam? Beluister en bekijk dan snel de foto’s en het video- en radiofragment en oordeel zelf. 

Budo Ryu Rotterdam is een (h)echte familievereniging waar zij verschillende sporten aanbiedt, zoals judo, jiujitsu, aikibudo en Chu Yu. Tijdens de lessen en activiteiten die Budo Ryu Rotterdam organiseert in Kralingen en in de Alexanderpolder vind je de slogan BUDO teaches people RESPECT terug. Elk lid van Budo Ryu Rotterdam zet zich volledig in om de zwarte band te behalen door middel van doorzettingsvermogen, loyaliteit, zelfbeheersing en sportiviteit.

 

Videoreportage Ons Kluppie Budo Ryu Rotterdam

 

Radioreportage Ons Kluppie Budo Ryu Rotterdam

 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Saskia Grootens

Saskia Grootens

verenigingsconsulent Overschie en Hillegersberg-Schiebroek.