Het is alweer tijd voor aflevering 6 van Ons Kluppie 2016. Dit keer is het de beurt aan gymnastiekvereniging HSV 1946. Vind jij HSV 1946 de leukste sportvereniging van Rotterdam? Beluister en bekijk dan snel de foto’s en het video- en radiofragment en oordeel zelf.

HSV 1946 is een gymnastiekvereniging met aanbod voor jong tot oud. Deze gymnastiekvereniging biedt verschillende sporten aan, zoals turnen (recreatief en professioneel niveau), aerobics, peutergym en is er ook een divers aanbod voor senioren. Elke dag is HSV 1946 open om kinderen en ouderen te laten genieten van hun sport.


Videoreportage Ons Kluppie HSV 1946

Radioreportage Ons Kluppie HSV 1846

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ron Stieding

Ron Stieding

verenigingsconsulent Organisatie en Vrijwilligers