De strijd om de titel ‘Ons Kluppie’ is al ruim over de helft. In aflevering 7 mag SGT Alexanderstad zich presenteren. Is deze tennisvereniging de leukste van Rotterdam? Beluister en bekijk hieronder het filmpje en oordeel zelf!

SGT Alexanderstad (SGTA) is opgericht op 27 november 1998 en is gevestigd in het Tennisstadion Rotterdam aan de Ommoordseweg 34. Het is een gezellige en vriendelijke tennisclub die zich focust op mensen met een lichamelijke (rolstoeltennis) of licht/zwaar verstandelijke beperking. Zo vind je bij deze vereniging onder meer tennissers met een beperking, zoals rolstoelsporters, en spelers met het syndroom van down, ADHD, PDD NOS of autisme.

Videoreportage Ons Kluppie SGT Alexanderstad

 

Radioreportage Ons Kluppie SGT Alexanderstad

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), SGT Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Stemmen is nog mogelijk tot en met 23 mei 2016. Blijf stemmen en jouw kluppie promoten om te zorgen dat deze in de prijzen valt! Dit kan op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Daan Baecke

Daan Baecke

verenigingsconsulent Noord en Kralingen-Crooswijk