In aflevering acht van Ons Kluppie 2016 staat TIOG sloeproeivereniging centraal. Is deze vereniging de leukste van Rotterdam? Beluister en bekijk hieronder hoe de sloeproeivereniging zich presenteerde en oordeel zelf!

TIOG is een gemengde Rotterdamse sloeproeivereniging die traint op de Nieuwe Maas. De club heeft zo’n veertig enthousiaste leden met uiteenlopende leeftijden en achtergronden. Wat ‘Tiogezen’ bindt is lekker roeien met geweldig uitzicht, sportiviteit en gezelligheid.

TIOG roeit met twee boten: de splinternieuwe polyester pilotgig “De Liefde” met zes riemen en de zwaardere polyester kuikensloep “The Last of The Titanic” met acht riemen. TIOG doet mee aan roeiwedstrijden in binnen- en buitenland. Als je het liever bij trainen houdt, kan dat natuurlijk ook.

Videoreportage Ons Kluppie TIOG

 

Radioreportage Ons Kluppie TIOG 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Stemmen is nog mogelijk tot en met 23 mei 2016. Blijf stemmen en jouw kluppie promoten om te zorgen dat deze in de prijzen valt! Dit kan op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur