In Rotterdam groeien nog veel kinderen op in armoede, kinderen van wie het leven soms letterlijk stilstaat. Dankzij het Jeugdsportfonds Rotterdam kunnen deze kinderen tóch lid worden van een sportvereniging. Jij kunt het verschil maken voor deze jongens en meisjes. Met elke 225 euro die je met jouw actie ophaalt kan een kind een jaar lang sporten bij een vereniging. Maak dus snel een actie aan!

Wat kun jij doen?
Maak een actie aan op www.elkestap.nl. Je kunt meedoen aan de NN Marathon Rotterdam en donateurs werven via jouw actiepagina. Ben je geen hardloper? Dan kun je natuurlijk ook een andere actie bedenken! Organiseer een sponsorloop, verzamel lege statiegeldflessen of verkoop bijvoorbeeld cupcakes. Via jouw actiepagina kunnen vrienden en familie eenvoudig een donatie doen.

NN Marathon Rotterdam
Het Jeugdsportfonds is dit jaar het goede doel van NN Marathon Rotterdam op 9 en 10 april. Ter gelegenheid van de marathon kan iedere Rotterdammer een actie aanmaken voor het Jeugdsportfonds. Sport draagt tenslotte bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen maar zorgt ook voor plezier en sociale contacten.

Wil je meer informatie over het aanmaken van een actie of heb je een andere vraag? Neem contact op met het Jeugdsportfonds Rotterdam. Je kunt mailen naar rotterdam@jeugdsportfonds.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie