Zijn binnen jouw vereniging vrijwilligers betrokken bij sport voor mensen met een beperking? Of overwegen jullie aangepast sporten op te zetten? Dan is het goed te weten dat op maandag 19 september tussen 19.00 en 22.00 uur het Sport op Maat congres kan worden bijgewoond in het Maasgebouw van Stadion Feyenoord. Klik hier om je aan te melden.

Informeren en netwerken
Op het programma staan niet alleen inspirerende workshops, maar ook lezingen door deskundigen en bekende namen uit de (aangepaste) sportwereld. Laat je bijvoorbeeld over sponsoring inspireren door Chris Woerts. Hij is verbonden aan Feyenoord en heeft veel ervaring op het gebied van consumentenmarketing en ‘het tot leven brengen van de geïnvesteerde sponsor- en marketing euro’.

Bovendien biedt de avond een mooie gelegenheid om te netwerken. Verenigingsvrijwilligers treffen vertegenwoordigers van sportbonden, gemeenten, organisaties en scholen die ook ambitieus zijn op het vlak van aangepast sporten. Misschien leidt het tot mooie gezamenlijke initiatieven!

Aftrap mooie week
Het congres valt in de Nationale Sportweek. Een speerpunt van deze week tussen zaterdag 17 en zondag 25 september is ‘aangepast sporten’. Verder is het congres onderdeel van de Sport op Maat week. Dit evenement – van 17 tot en met zaterdag 24 september – is bedoeld om kennis te maken met de meest uiteenlopende vormen van aangepast sporten.

De Sport op Maat week betekent: dagenlang sportactiviteiten in de regio Rotterdam, georganiseerd door Rotterdam Sport op Maat, Thuis op Straat en Dirk Kuyt Foundation. Hier vind je meer informatie.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat